♥ My Name is Ririn Cross. You can call me Ririn or Rin ^^

♥ I’m just a calm girl who want to be succes person.

♥ I like listening to music, writing story or fanfiction, reading (manga, fanfiction, books, etc), playing with cat (Kitty’s Family also Young & Kwang), and surfing :D

♥ I’m 18 y.o go to 19 y.o

♥ FB Account : Azk Ririn KisekiShin Rinrin Kyuhyun, and Rinrin Elfvip-EvilKyuTeuk Kiseki (just click the nickname you will connect to my account ^^)

♥ Twitter Account : @RirinCross

♥ Tumblr Account : Super Junior My Boyfriend & Kevin

♥ My Blog : http://ririncross.blogspot.com/http://ririncrosslovesuju.wordpress.com/, & http://myloveboyfriend.wordpress.com/

♥ Official Blog Fanpage : http://www.bfeindo.wordpress.com

♥ Official FB Fanpage : Big Family of ELF IndonesiaBig Family of Sparkyu Indonesia, & Big Family of ShinsFriends Indonesia

♥ Account FFN : http://www.fanfiction.net/~ririncross

♥ My Idol : Super Junior & Boyfriend, also my favourite anime character ^^

♥ Visualisasi Ulzzang : Park Hyo Jin

>>Super Junior Potition for me :
♥ Leeteuk => My real brother :D Teuk oppa~ abangku tercinta ♥
♥ Heechul => My real sister *plak* no, but he is my idol~ abangku yang paling cantik😄
♥ Hangeng => My precious brother~ abangku yang paling baik dan ramah >,<
♥ Yesung => My miracle brother~ abangku yang paling aneh >,<
♥ Kangin => My strong brother :D ~ abangku yang paling kuat!! go go!!
♥ Shindong => My funny brother~ abangku yang paling lucu >,<
♥ Eunhyuk => My cool friend~ sahabatku yang paling manis >,<
♥ Donghae => My romantic friends ~ sahabatku yang paling romantis :D
♥ Siwon => My Close Friend unknown he’s my brother or (?) whatever ~ temanku yang paling charming, real prince :D
♥ Ryeowook => My love at the first sigh😄 i’m still love him~ cinta pertamaku ^^
♥ Kibum => My soulmate😄 ~ temanku belahan jiwaku~
♥ Kyuhyun => My husband~ suamiku tercinta si evil prince :D
♥ Henry => My cute friends >,< ~ pipinya yang seperti mochi sungguh mempesona~
♥ Zhoumi => My normal brother :D ~ abangku yang paling normal~

>>BOYFRIEND POSITITION FOR ME 
♥ Donghyun => My confident brother~ abangku yang paling narsis n percaya diri😄
♥ Hyunseong => My friend, cz we are in same line :D go go 93-line!!
♥ Jungmin => My partner and i love his voice so much😄
♥ Youngmin => My boyfriend forever! love him so much ♥ ^^
♥ Kwangmin => My bestfriend forever until whenever :D hehehe
♥ Minwoo => My cute dongsaeng whose i love >,< aku harus menjaganya~

>>EXO K
♥ Suho
♥ Kyungsoo
♥ Baekhyun
♥ Sehun
♥ ChanYeol
♥ Kai

>>EXO M

♥ Kris
♥ Luhan
♥ Tao
♥ Lay
♥ Xiumin
♥ Chen

If you want to know more about me, just ask me or follow my account ^^
Kamsha ^^

10 responses »

  1. Ping-balik: >>Welcome To EXOPLANET ^^<< « EXOplanet

  2. annyeong Rin rin eonni.. salam kenal..
    nam woo imnida~ 15 y.o ^^
    aku blogwalking🙂
    jangan lupa mampir ke blog aku yah chocolatedeer286.wordpress.com sama couplefanfictionforwriter.wordpress.com
    gomawo ^^

  3. Eonni, tadi temen’ku nyaranin baca FF di blog ini, katanya series K-Rin’nya bagus, tapi aku sempet bingung eon, kalo baca FF sequel gak liat previous’nya kan gak enak gimana gitu. Di blog ini juga gak bisa select month, jadi aku gak tau urutan FF series K-Rin’nya di mulai dari mana. Tadinya aku pengen minta link dari FF K-Rin pertama kali sampe sekarang, tapi kalo eonni gak bisa ngasih eonni boleh kok cuma ngasih tau judulnya dari series pertama sampe sekarang, nanti tinggal aku cari di google😀. Maaf eon, kalo aku udah banyak maunya meskipun new readers ^^

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s